skip to Main Content
+36 33 443 943 H-2510 Dorog, Bécsi út 117. Nyitva 8:00- 16:00 h.kata@frank-csapagy.hu

Cégünk a KRAMP Hungary KFT. hivatalos területi képviseletét is ellátja. Az összes KRAMP termék megrendelhető cégünknél.

Mezőgazdaság: a mezőgazdasági gépüzemeknek Európában a Kramp a műszaki pótalkatrészek legnagyobb választékát kínálja, ütőképes logisztikai hálózattal és professzionális támogatással kiegészítve.

A mezőgazdasági vállalatok egyre nagyobbak és professzionálisabbak. Sok üzem számára a legfontosabb, hogy nagyobb léptékben dolgozzon. Az ügyfelei számára a maximális termelékenység a lényeges, ezért különösen fontos az Ön feladata szolgáltatóként. Sok mezőgazdasági gépüzem szolgáltatásának elengedhetetlen részeként tekint a Kramp pótalkatrész-ellátó szolgáltatására, amely az átfogó áruválasztékot, a gyors szállítást és a pótalkatrészek optimális rendelkezésre bocsátását állítja a középpontba.

Építőipar: A földmunka, út- és csatornaépítés területén minden az elszámolható üzemórák körül forog. A leállás pénzbe kerül.
Ügyfeleink mindent megtesznek azért, hogy a leállási időt a minimálisra korlátozzák. Ha azonban váratlanul pótalkatrészekre van szüksége, akkor a Kramp gyors szállításról és optimális szervizről gondoskodik.

Ha nem kíván a katalógusokban böngészni, vagy konkrét kérdése van hívja a + 36 70 / 773-27-08 –as számot!

Forgalamzott márkáink:

Kramp gépalkatrészek katalógusa

elérhető ide kattintva

 

 

KRAMP hidraulika és hajtástechnika termékek

elérhető ide kattintva

KRAMP építőipari termékei

elérhető ide kattintva